Netti Dynamic ryg

Netti Dynamic ryg tillader små, såvel som kraftige bevægelser i overkroppen. Ved at frigøre brugerens bevægelse og samtidig bringe brugeren tilbage til udgangspositionen, nedsættes både pres, friktion og tendensen til at glide i sædet. Hermed vil der være færre repositioneringer af brugeren.
Vores fleksible rygløsning er er tilgængelig i to forskellige typer.

Når ekstreme bevægelser i overkroppen er udfordringen, bør den dynamiske ryg, kombineres med andre dynamiske systemer såsom sædeenhed, stabiliseringsbælte og benstøtter.

Forskellige løsninger og styrker

Til urolige brugere

Rygløsning med 15° vinkel, kan leveres i 3 forskellige styrker (80, 120 og 160 N). Standard rygvinkel opretholdes og kan justeres i valgfri vinkelposition. Denne cylinder type kan ikke blokeres.
Løsningen anbefales til stive muskelmønstre, der har tendens til at være permanente, spasticitet og også til komfort og forebyggelse.

Til alvorlige og pludselige bevægelser

Dynamic rygløsning med 40° vinkel, kan leveres i styrker fra 200 til 1.300 N. Rygvinklen kan låses i en valgfri position, som derved også låser de dynamiske funktioner. Det anbefales især under positionering og forflytning af brugeren. Dynamic rygløsningen anbefales til brugere med et kraftigt bevægelsesmønster og i tilfælde hvor brugeren strækker sig meget ud.

Låsefunktionen er let tilgængeligt og fordelagtig f.eks under bespisning. Låsefunktionen skal være aktiveret under transport i bil. En rygvinkelbegrænser er tilgængelig, hvis brugeren har behov for mindre åbning af rygvinklen.

Styrken på cylinderen afhænger ofte af brugeren vægt, bevægelsesmønsteret og den nødvendige vinkel.
Kontakt os gerne for en individuel vurdering.

For brugere med et bevægelsesmønster hvor hoften strækkes – og dermed øger risikoen for at glide ud af sædet – skal der overvejes en Netti Dynamic løsning med Dynamic sædeenhed.

Compare Products
Sammenlign produkter

Vælg op til 3 kørestole som du ønsker at sammenligne.

Sammenlign produkter
Fjern alle produkter