Netti V er designet til at passe brugeren - også når behovene ændrer sig

Med Netti V har vi kombineret fordelene ved en aktiv kørestol og en komfortkørestol. Dette giver mulighed for gode køreegenskaber, uanset om brugerne kan køre selv eller har brug for at blive skubbet. Med den store tilt vinkel, kan brugeren slappe af i løbet af dagen.

Designet gør det nemt at tilpasse stolen til skiftende brugerbehov eller til nye brugere – ofte endda uden at skulle tilføje nyt tilbehør eller nye reservedele.

100 mm fleksibilitet i sædehøjden uden at ændre hjul eller behov for ekstra dele

30° tilt for let ændring af siddeposition og trykfordeling

 

Unik sædehøjde fleksibilitet

Det unikke design af Netti V gør det muligt at ændre sædehøjden

Kan tilpasses brugerens aktivitetsniveauet uden at skifte dele
Opnå lav sædehøjde med store hjul for komfortabel kørsel
Ingen behov for at ændre hjulpositionen

100 mm højdejustering med samme hjul!

Ingen grund til at skifte til mindre hjul og opgive de gode køreegenskaber. Med Netti V kan du opnå sædehøjder mellem 386-486 mm med standard drivhjul og forhjul: 24’’ og 7”.

Indstil balancepunkt efter behov

Det unikke design gør det muligt for dig at flytte hele sædeenheden trinløst bagud eller fremad oven på hjulrammen for at opnå det bedste balancepunkt. Desuden kan du ændre afstanden mellem for- og baghjul med 125 mm for at optimere stabiliteten og kørestolens manøvredygtighed ligesom ryggen kan skubbes frem og tilbage.

Tilpas til brugeren

Netti V er designet til at gøre det nemt at tilpasse kørestolen til brugeren på stedet. Uden ekstra dele kan du justere sædeenheden (sædehøjde, sædedybde, sædebredde) samt benstøtter, hovedstøtte og rygstøtte. Dette sikrer en perfekt pasform.

Stor tilt og recline

3° tilt fremad og 30° bagud og en recline fra 90° til 125° sikrer den optimale trykaflastning ved variabel siddeposition.

Tilpasning til asymmetriske siddepositioner

Trinløs sidelæns justering af hovedstøtten, asymmetrisk rygstøtteform og muligheden for at bruge den indbyggede benabduktion tilgodeser forskellige asymmetrier.

Lang levetid

Takket være det fleksible design, kan brugeren anvende den samme kørestol i lang tid. Det er ikke nødvendigt at skifte kørestol, hvis brugerens aktivitetsniveau ændres eller ved mindre ændringer i højde og bredde.

 

Mange konfigurationsmuligheder

Med Netti V har du stor fleksibilitet med den enkelte kørestol, og derudover kan de fleste konfigurationsmuligheder eftermonteres på et senere tidspunkt. Modulopbygningen sikrer, at du er i stand til at tilpasse kørestolen til brugeren.

Nogle af tilbehørsmuligheder er:

  • Elektrisk betjening af ryg- og sædevinkel samt benstøtter
  • Dynamiske ryg-, hoved- og benstøtter
  • Holder til medicinske hjælpemidler
  • Stort udvalg af benstøtter
  • Stort udvalg af sæde- og rygpuder
  • Stort udvalg af hovedstøtter
ADL socializing
Tid med venner
ADL Mobility
Mobilitet
ADL communication
Bedre kommunikation

2023-05

Compare Products
Sammenlign produkter

Vælg op til 3 kørestole som du ønsker at sammenligne.

Sammenlign produkter
Fjern alle produkter