Det har aldrig været nemmere at ændre sædehøjden

Netti V kan bruges til aktive brugere, der selv kan drive stolen fremad, og til passive brugere, der skubbes af en hjælper. Det unikke ved Netti V er, at den samme stol kan justeres til at passe til begge behov – ofte uden at ændre eller tilføje ekstra dele.

En stol – mange løsninger
Lav sædehøjde til aktiv brug
Høj sædehøjde til passiv brug 

Stor sædehøjde-fleksibilitet

  • Justeringen af sædehøjden gør det muligt for kørestolen at følge udviklingen af brugerens sygdom, fra All-round kørestol til komfortkørestol
  • 70 mm højdejustering uden ændring af hjulposition, hjulstørrelse eller brug af ekstra dele - fra sædehøjde 386 til 456 mm
  • 100 mm højdejustering ved ændring af hjulposition (386-486 mm)
  • Patenteret sædehøjdeløsning muliggør et sædehøjde interval fra 345 til 514 mm med forskellige hjulpositioner/størrelser - stadig med god manøvredygtighed
Se hvordan du ændrer sædehøjden i denne video

Store hjul og lav sædehøjde giver god kørekomfort

Når man tilbyder komfortkørestole med lav sædehøjde, er udfordringen at mindre hjul er en nødvendighed. Små hjul fører uundgåeligt til dårligere manøvredygtighed og mindre komfort for brugeren.

Ikke med Netti V!

Netti V har en enestående løsning til indstilling af sædehøjde. Vi kan nu tilbyde en sædehøjde på 386 mm og stadig montere 24” drivhjul og 7” forhjul. Dette gør det muligt at opretholde gode køreegenskaber og gør det muligt at drive stolen frem med hænderne via drivringene.

Med tiden kan vores brugeres sundhedstilstand ændre sig. En aktiv bruger, som plejede at drive stolen med hænder eller fødder, kan have brug for hjælp fra en hjælper for at forblive mobil. Sædehøjden på Netti V kan nemt ændres til en sædehøjde på op til 456 mm unden skift af hjulposition og 456-486 ved skift af hjulposision – men stadig uden behov for ekstra dele.

Med andre ord:

70 mm højdejustering uden ændring af hjulposition, hjulstørrelse eller behov for ekstra dele.

100 mm højdejustering uden ændring hjulstørrelse eller behov for ekstra dele.

Hvordan opnår vi dette?

Vores Netti V kørestol har en unik indstilling af sædehøjden.

Dette muliggør 70 mm justering uden ændring af hjulposition, hjulstørrelse eller andre dele. Netti V sædets højdejusteringsadapter giver mulighed for 70 mm højdejustering - uafhængigt af valg af hjulstørrelse og hjulposition.

Dette gør det muligt for os at udstyre kørestolen med store drivhjul, så brugeren både kan drive stolen frem med fødderne eller via drivringene.

Compare Products
Sammenlign produkter

Vælg op til 3 kørestole som du ønsker at sammenligne.

Sammenlign produkter
Fjern alle produkter