Meyra Nano X

Nano X er en stabil og fleksibel kørestol, der har en brugervægt op til 130 kg. Dermed tilbyder Nano X forskellige sædebredder, sædedybder og sædehøjder. Stolen er derfor let at tilpasse det individuelle behov.

Nano X tilbyder som en del af Nano-serien et moderne design udvalg med ca. 20 stelfarver, farvede Xtrend for- og drivhjul, sidedele i stelfarven eller lavet af carbon og meget mere. Dermed kan du designe stolen lige præcis efter dine ønsker.

Tilføj for at sammenligne
Hvorfor vælge denne stol?
Specifikationer
Dokumentation

Hvorfor vælge denne stol?

Imponerende foldeteknik

Nano X er den nye sammenklappelige aktive kørestol fra Nano familien. Nano X kombinerer design, funktionalitet og perfekt håndtering i ét. Stolen imponerer med sin foldeteknologi, der garanterer nem håndtering i en hver situation, da den både er kompakt og pladsbesparende.

Nem handling

Stolen er utrolig nem at folde sammen og dermed let at have med på tur. Samtidig har den en lav vægt og gode køreegenskaber.

Betjeningen på Smart S skal være let hele vejen rundt – derfor er stolens højdeindstillelige armlæn konstrueret så de kan betjenes med kun én hånd.

Gode køreegenskaber

Nano X sikrer med dens flade dobbelte krydsstang en sikker tur, selv ujævnterræn er ikke en udfordring for Nano X. Sandwichkonstruktionen af den innovative tværstiver muliggør den bedste foldning og køreegenskaber, der bidrager til den enorme stabilitet hvilket også reducerer vægten.

Moderne design

Nano X tilbyder som en del af Nano-serien et moderne design udvalg med ca. 20 stelfarver, farvede Xtrend styre- og drivhjul, sidedele i stelfarven eller lavet af carbon og meget mere. Dermed kan du designe stolen lige præcis efter dine ønsker.

Highlights

Brugervægt op til 130 kg
Imponerende foldeteknik
kompakt og pladsbesparende
Moderne design med mange rammefarver

Specifikationer

= Standard konfiguration
= Option
=  Ikke muligt

Specifikationer
Sæde bredde:
320, 340, 360, 380, 400, 420, 440, 460, 480 mm
Sæde dybde:
380, 400, 420, 440, 460, 480, 500 mm
Mulige ryghøjder:
250 - 450 mm
Maks. brugervægt:
130 kg
Bredde tillagt sædebredde med standardhjul:
170 mm
Samlet længde med standard benstøtter:
720 - 920 mm
Tilladt som sæde i bil:
Sædehøjde foran:
450 - 530 mm
Sædehøjde bag:
360 - 510 mm
Empty weight in kg from:
9 kg
Foldbar ramme:

= Standard konfiguration
= Option
=  Ikke muligt

Compare Products
Sammenlign produkter

Vælg op til 3 kørestole som du ønsker at sammenligne.

Sammenlign produkter
Fjern alle produkter